Hoe het begon

 
Geplaatst: Woensdag 3 april

Hoe het begon

Tien jaar geleden begon Herjan kriebels te krijgen. Hij wilde graag zijn passie voor koken delen met anderen. Een foodtruck werd gekocht en hij ging ermee op pad naast het werken in de bouw. Met hulp van Peter Lammers sr uit Workum is ie gestart. Zelf werkte ik in de zorg en sprong regelmatig bij.

Toen werd mij voorzichtig gevraagd of ik het aandurfde om af en toe in Hindeloopen bij visrokerij Hoekstra bij te springen wanneer Herjan daar ook was. Wat vond ik dat geweldig leuk om te doen! De familie Hoekstra heeft ons warm onthaald en de liefde voor het ondernemerschap borrelde op.

We lazen op het internet een oproep om een eetcafé op te starten icm dorpshuis. Vlak na de Covid zijn we gestart. Vrij snel werd duidelijk dat de combinatie ons niet de juiste voldoening gaf.

Hard werken, vlot babbelen en mensen blij maken met lekker eten koken dat is waar wij beide blij van worden. Gezellig en gemoedelijk. We gingen op zoek naar een fijne plek om te kunnen ondernemen.

Dit vonden we in Workum op Súd 23! Twee geschakelde panden. Geweldig! De ene kant bistro en andere kant keuken. Lammers sr, Suze & vele nieuwe helpers dank voor jullie hulp….

Bistro Workum STAAT! We gaan er vol voor !!

×